Bekijk de video  Ons volledige zorgaanbod?  Klik hier voor een helder overzicht

Welkom op
locatie Amersfoort!

Rooster Magister

Bijbelrooster

 • Ochtend:
  Markus 7:24-37
 • Zingen:
  Psalm 67:1
 • Middag:
  Markus 8:14-21

Over ons!

Het Van Lodenstein College, een reformatorische school voor voortgezet onderwijs. Het belangrijkste gebod dat wij hebben is wat de Heere Jezus ons gaf: God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Wie zijn wij, wat willen wij en wat doen wij? Wilt u meer weten, klik hier en lees dan verder ‘over ons’.

Kom jij naar onze school?

Zit jij in groep 8 en zoek je de school die bij jou past? We informeren je graag over de mogelijkheden van onze school. Een goede afsluiting van de basisschoolperiode gewenst en graag tot ziens! Wil je meer weten over het aanmelden voor onze school, klik dan hier.

Amersfoort

Wat maakt Van Lodenstein Amersfoort zo bijzonder? Als je het leerlingen zou vragen, is het de gezellige sfeer, de manier waarop docenten met je omgaan. Je wordt gezien. Een school die meer wil zijn dan de lessen die ze geeft. Een school die inhoud wil geven aan haar identiteit. We leven niet alleen voor onszelf, maar ten diepste uit en voor een Ander. Uit dankbaarheid.

(…) Gun door ‘t geloof in Christus krachten. Om die te doen uit dankbaarheid (uit de 10 geboden des Heeren).

Hartelijke groet,
A. Heijboer
locatiemanager

3VA en Rembrandt

#Locatie Amersfoort

3VA en Rembrandt

Gepubliceerd op 29 maart 2019

Rembrandt, onze beroemdste schilder overleed 350 jaar geleden. In verband daarmee organiseert het Rijksmuseum de tentoonstelling ‘Lang leve Rembrandt’. Als het kunstwerk dat je inzendt geselecteerd…

Musica di Lodo 2019

#Locatie Amersfoort

Musica di Lodo 2019

Gepubliceerd op 25 maart 2019

Op vrijdagavond 22 maart vond de zevende editie van Musica di Lodo plaats. Tijdens dit jaarlijkse concert traden alle koren en orkesten van onze locatie…

Afname CVVO-toetsen in klas 1, 2 en 3

#Locatie Amersfoort

Afname CVVO-toetsen in klas 1, 2 en 3

 • Datum:
  20 mei 2019

Locatie Amersfoort

Utrechtseweg 228
3818 ET Amersfoort


Postbus 180
3800 AD Amersfoort


(085) 483 80 06

Facebook

Bereken route Openbaar vervoer

Ouderpanel

Het ouderpanel heeft als doelstelling het contact en de samenwerking tussen de ouders en de school te bevorderen. Het ouderpanel adviseert de schoolleiding over allerlei schoolzaken en behartigt zo de belangen van de ouders en de leerlingen. Eén van de ouders uit het ouderpanel wordt gekozen als vertegenwoordiger in de Medezeggenschapsraad (MR) van onze school.

Lees verder

Vervoer

Van Koog aan de Zaan tot aan Kootwijkerbroek. Onze leerlingen komen echt overal vandaan. Op de fiets, met de scooter, de bus of met de trein. De fietsen kunnen gestald worden in een groot fietsenhok, met een aparte afdeling voor E-bikes. Ook de scooters worden gestald in een apart gedeelte van het fietsenhok. Kom jij met de bus of trein naar school?

Lees verder

De mediatheek: Het hart van de school!

H. Pater

mediathecaris