Welkom op
locatie Amersfoort!

Rooster Magister

Bijbelrooster

 • Ochtend:
  2 Koningen 4:8-31
 • Zingen:
  Psalm 89:19
 • Middag:
  2 Koningen 4:32-37

Over ons!

Het Van Lodenstein College, een reformatorische school voor voortgezet onderwijs. Het belangrijkste gebod dat wij hebben is wat de Heere Jezus ons gaf: God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Wie zijn wij, wat willen wij en wat doen wij? Wilt u meer weten, klik hier en lees dan verder ‘over ons’.

Kom jij naar onze school?

Zit jij in groep 8 en zoek je de school die bij jou past? We informeren je graag over de mogelijkheden van onze school. Een goede afsluiting van de basisschoolperiode gewenst en graag tot ziens! Wil je meer weten over het aanmelden voor onze school, klik dan hier.

Amersfoort

Klaar voor de start? De scholen beginnen weer. We heten jullie hartelijk welkom. Het personeel is de morgen van 27-08-2018 begonnen met het zingen en lezen van Psalm 91. Lees die Psalm eens door. Je zult zien dat God in alle omstandigheden de Almachtige is, bij Wie je mag schuilen.
In voor- en tegenspoed. Aan de start of het eind van een jaar. Als je jong bent, en – ouders, grootouders, belangstellenden – als je oud bent geworden. Nu en later. Van de tijd tot in eeuwigheid. ‘Ik zal hem [haar, AH] Mijn heil doen zien.’
Dat is pas ver kijken. En als je niet ver kijkt, dan verkijk je je!
Hartelijke groet,
A. Heijboer
locatiemanager

Musica di Lodo weer van start

#Locatie Amersfoort

Musica di Lodo weer van start

Gepubliceerd op 5 september 2018

Afgelopen maandag hebben meer dat 130 leerlingen zich ingeschreven voor een van de koren en orkesten van onze locatie. De komende maanden zal er hard…

De school gaat weer beginnen!

#Locatie Amersfoort

De school gaat weer beginnen!

Gepubliceerd op 21 augustus 2018

Maandagavond 27 augustus beginnen we het schooljaar met de jaaropeningen in de kerk. Als leerling krijg je wat informatie op papier, maar de roosters kun…

Inhalen CVVO toets 0 – klas 1

#Locatie Amersfoort

Inhalen CVVO toets 0 – klas 1

 • Datum:
  25 september 2018

Locatie Amersfoort

Utrechtseweg 228
3818 ET Amersfoort


Postbus 180
3800 AD Amersfoort


(085) 483 80 06

Facebook

Bereken route Openbaar vervoer

Schoolpost

Schoolpost biedt u alle communicatie over excursies, verzuimregels, profielkeuzes, schoolvakken, examens en nog veel meer. Overzichtelijk gerangschikt en direct te downloaden zodat u altijd op de hoogte bent wat er op het programma staat in de klas van uw kind. Schoolpost is verdeeld in vier brievenbussen: algemeen (voor alle afdelingen), vmbo, havo en vwo.

Lees verder

Vervoer

Van Koog aan de Zaan tot aan Kootwijkerbroek. Onze leerlingen komen echt overal vandaan. Op de fiets, met de scooter, de bus of met de trein. De fietsen kunnen gestald worden in een groot fietsenhok, met een aparte afdeling voor E-bikes. Ook de scooters worden gestald in een apart gedeelte van het fietsenhok. Kom jij met de bus of trein naar school?

Lees verder

Woorden proeven, voelen, ruiken...

mevrouw C.H. Boogaard

docent Nederlands