Welkom op
locatie Amersfoort!

Rooster Magister

Bijbelrooster

 • Ochtend:
  Handelingen 27:1-13
 • Zingen:
  Psalm 121:4
 • Middag:
  2 Korinthe 11:23-27

Over ons!

Het Van Lodenstein College, een reformatorische school voor voortgezet onderwijs. Het belangrijkste gebod dat wij hebben is wat de Heere Jezus ons gaf: God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Wie zijn wij, wat willen wij en wat doen wij? Wilt u meer weten, klik hier en lees dan verder ‘over ons’.

Kom jij naar onze school?

Zit jij in groep 8 en zoek je de school die bij jou past? We informeren je graag over de mogelijkheden van onze school. Een goede afsluiting van de basisschoolperiode gewenst en graag tot ziens! Wil je meer weten over het aanmelden voor onze school, klik dan hier.

Amersfoort

Dinsdag 16 januari was onze jaarlijkse open avond. Met ruim 600 bezoekers was het een groot succes! Hopelijk kunnen we volgend schooljaar al deze nieuwe leerlingen verwelkomen op onze school!
Bent u, als ouder, zich aan het oriënteren op een school voor voortgezet onderwijs voor één van uw kinderen en op zoek naar meer informatie? Klik hier voor de presentatie over het havo en vwo, klik hier voor de presentatie over het vmbo. U kunt ook deze brochure lezen.

Geslaagd? Of niet…

#Locatie Amersfoort

Geslaagd? Of niet…

Gepubliceerd op 12 juni 2018

Woensdag 13 juni krijgen de leerlingen van 5 havo en 6 vwo de uitslag van de examens. Ze worden tussen 16:00 en 18:00 uur allemaal gebeld door hun mentor.…

In gesprek met ambassadeur VS

#Locatie Amersfoort

In gesprek met ambassadeur VS

Gepubliceerd op 8 juni 2018

Enkele maanden geleden werden we via de media opnieuw geconfronteerd met een ‘school shooting’ in de VS. Piet Hanegraaf, 5 havo-leerling en Amerika-minded, trok zich…

Graduation TTO

#Locatie Amersfoort

Graduation TTO

 • Datum:
  27 juni 2018

Locatie Amersfoort

Utrechtseweg 228
3818 ET Amersfoort


Postbus 180
3800 AD Amersfoort


(085) 483 80 06

Facebook

Bereken route Openbaar vervoer

Schoolpost

Schoolpost biedt u alle communicatie over excursies, verzuimregels, profielkeuzes, schoolvakken, examens en nog veel meer. Overzichtelijk gerangschikt en direct te downloaden zodat u altijd op de hoogte bent wat er op het programma staat in de klas van uw kind. Schoolpost is verdeeld in vier brievenbussen: algemeen (voor alle afdelingen), vmbo, havo en vwo.

Lees verder

Vervoer

Van Koog aan de Zaan tot aan Kootwijkerbroek. Onze leerlingen komen echt overal vandaan. Op de fiets, met de scooter, de bus of met de trein. De fietsen kunnen gestald worden in een groot fietsenhok, met een aparte afdeling voor E-bikes. Ook de scooters worden gestald in een apart gedeelte van het fietsenhok. Kom jij met de bus of trein naar school?

Lees verder

De beste docent is degene die het meest van zijn leerlingen opsteekt.

E.J. van Leeuwen

docent Bewegingsonderwijs