Informatieavond studenten en carrièreswitchers

Durf je een andere route te kiezen?

Onze school biedt (pabo)studenten en mensen uit het bedrijfsleven goede kansen voor een nieuwe stap in de carrière.

We nodigen je van harte uit voor onze informatieavond die we op vrijdagavond 6 april 2018 D.V. op onze locatie in Barneveld organiseren van 19.15 tot ca. 21.30 uur. Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die meer informatie wil over het werken op het Van Lodenstein College. Als je gebruik wilt maken van de maaltijd verwelkomen we je om 18.00 uur in ons schoolgebouw aan de Lunterseweg 94 in Barneveld.

Je krijgt deze avond wat te horen en te zien over het docentschap. Ook wordt een en ander verteld over bijvoorbeeld de begeleiding van startende docenten. Tevens komen de studiemogelijkheden en -faciliteiten aan bod en is er volop gelegenheid tot vragen stellen.

Misschien spreekt het jou wel aan om kennis over te dragen en jongeren iets mee te geven voor hun toekomst. De informatieavond is een ideale gelegenheid om hierover meer te weten te komen en met mensen uit de praktijk te spreken.

Voor telefonisch contact kun je bellen met Ronald van Herksen (coördinator opleidingsschool) op 085 483 82 46.

Heb je belangstelling? Vul dan onderstaand formulier in en geef daarin aan of je gebruik wilt maken van de maaltijd vooraf. Druk onder aan het formulier op de knop ‘verzenden’.

ja - ik kom naar de informatieavond op 6 april 2018 in Barneveld
ja - ik maak gebruik van de maaltijd.
ja - ik neem iemand mee naar deze avond
ja - ik kan niet naar de informatieavond komen maar wil graag het informatiepakket ontvangen.