#Locatie Kesteren

Huiswerkbegeleiding en bijles

Gepubliceerd op 27 september 2017

Voor onze leerlingen zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Lyeo. Lyceo verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en coaching op locatie. Verder kunt u ook bij Lyceo terecht voor examentrainingen. De examentrainingen worden gegeven op verschillende locaties bij u in de buurt.

 

Namens Lyceo het volgende bericht:

Huiswerkbegeleiding
Huiswerkbegeleiding van Lyceo biedt leerlingen extra ondersteuning bij het plannen van huiswerk en het ontwikkelen van studievaardigheden. Dit gebeurt op een rustige plek waar een leerling zich goed kan concentreren. Lyceo biedt persoonlijke en professionele begeleiding die leerlingen helpt het beste uit zichzelf te halen. Onze begeleiders helpen uw kind met plannen en controleren of uw kind het leerwerk goed kent.

Bijles                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Bijles is voor leerlingen die behoefte hebben aan extra uitleg bij een bepaald vak. De bijlessen worden verzorgt door professionele begeleiders die van tevoren zijn getest op hun vakinhoudelijke kennis. Deze begeleiding is één op één.

Met ouders wordt regelmatig gecommuniceerd over de voorgang van de leerling. De vestiging is open van maandag t/m vrijdag, van 14.30 tot 17.30 uur. Tevens worden twee keer per jaar oudergesprekken ingepland.

Wanneer u nog specifieke vragen hebt over de kosten of andere zaken dan kunt u telefonisch contact opnemen met of mailen naar de vestigingscoördinator; Marlies Hoekman.

E-mail: marlies.hoekman@lyceo.nl

Telefoon: 06-30039143

Overige informatie vindt u op http://www.lyceo.nl

The real game

#Locatie Kesteren

The real game

Gepubliceerd op 12 juli 2019

Ons werd gevraagd namens het Van Lodenstein College een project te maken in samenwerking met het Helicon. We moesten een milieuvriendelijke wijk gaan bouwen op …

Aangepast lesrooster 25 en 26 juni 2019

#Locatie Kesteren

Aangepast lesrooster 25 en 26 juni 2019

Gepubliceerd op 24 juni 2019

Voor dinsdag 25 juni en woensdag 26 juni 2019 geldt onderstaand tropenrooster: 1e uur    08.00 - 08.40 uur (let op aanvangstijd!!) 2e uur    08.40 - 09.20 …

Geslaagd!

#Locatie Kesteren

Geslaagd!

Gepubliceerd op 13 juni 2019

De uitslag van de landelijke examens 2019 is bekend. Alle leerlingen die geslaagd zijn: van harte gefeliciteerd! Nog niet geslaagd, maar wel een herkansing? Heel veel …