#Locatie Kesteren

Bericht leerlingen ‘belangrijke punten onderwijs op afstand’

Gepubliceerd op 17 maart 2020

Sinds zondagavond is het schoolleven totaal anders. Tot en met D.V. 6 april werken we op afstand aan ons schoolwerk. We hebben voor jullie kort samengevat wat we van je vragen:

1. Check dagelijks meerdere keren je mail.

2. Ben je ziek? Laat het je ouder(s) melden, zodat we weten hoe het met je gaat.

3. Het rooster in Magister is je planning. Werk elke dag aan dat wat er in Magister als werk staat genoteerd. Je vakdocenten hebben daar het werk wat gedaan moet worden klaargezet.

4. Heb je vragen over de leer- of maakstof? Begrijp je een opdracht niet? Dan leg je contact met je vakdocent. Tijdens het ‘lesuur’ in Magister is je vakdocent beschikbaar. Je kunt mailen, chatten (instructie volgt) of een telefonische afspraak maken.

5. Je mentor blijft je mentor. In het rooster in Magister staat ook nog steeds een mentoruur. Op dat uur heeft je mentor telefonisch spreekuur. Bel je mentor gerust! Je mentor zal zelf ook de mentorklas mailen en in deze weken telefonisch contact met je opnemen.

6. Doe je dit schooljaar examen? Dan heb je onze bijzondere aandacht. Er komt een toetsweek aan. Of je CSPE? Er staan misschien nog PTA-onderdelen open. Minister Slob heeft aangegeven in de loop van de week duidelijk te maken wat de huidige situatie betekent voor het examen. Zodra we dit weten, laten we het jullie weten. Houd je mailbox heel goed in de gaten!

7. Denk vooruit! Zeker als je examen moet doen. Oefen examens, oefen je Engelse vaardigheden. Er zijn heel veel mooie oefenprogramma’s beschikbaar op internet. Een mooi overzicht vind je op de website.

8. Blijf bij! Tot en met 6 april mag je niet naar school (tenzij je verzocht wordt om lesmateriaal op te halen). We hopen (snel) daarna wel. Dan zullen we ook het geleerde van de afgelopen weken moeten toetsen. Zorg dus dat je elke dag een aantal uren werkt voor school.

9. We doen ons best om jullie onderwijs te geven op afstand. Dat vraagt ook veel van jullie. We vertrouwen erop dat jullie de lessen en leerstof zo goed mogelijk proberen te volgen.

Beste leerlingen, vergeet niet – ook al kunnen we de dagen niet gezamenlijk beginnen rondom de Bijbel – dat je God juist ook in deze periode heel hard nodig hebt! We wensen jullie Zijn ondersteuning, bescherming en zegen toe!

 

Jullie docenten en teammanager

Er zijn weer ouderavonden…

#Locatie Kesteren

Er zijn weer ouderavonden…

Gepubliceerd op 1 april 2020

D.V. woensdag 8 en dinsdag 14 april zijn er ouderavonden op onze locatie. Gezien de maatregelen van de overheid zullen de docenten met u (op …

Update aandachtspunten voor ouder(s)/leerlingen m.b.t. onderwijs op afstand

#Locatie Kesteren

Update aandachtspunten voor ouder(s)/leerlingen m.b.t. onderwijs op afstand

Gepubliceerd op 19 maart 2020

Onderstaand treffen jullie een update met de nodige informatie in deze bijzondere periode. Vandaag is hard gewerkt door leerlingen en collega’s en heel veel gecommuniceerd. …

Bericht ouder(s) én leerlingen inzake onderwijs op afstand

#Locatie Kesteren

Bericht ouder(s) én leerlingen inzake onderwijs op afstand

Gepubliceerd op 17 maart 2020

Ouder(s)/verzorger(s) hebben een brief gekregen waarin is aangekondigd dat de leerlingen maandag en dinsdag vrij hebben. Deze dagen gebruiken we als school om ons voor …