Tijdelijk voor de klas?

Dank voor je komst naar deze pagina! Heb jij interesse in een tijdelijke baan voor de klas? Als bijbaan of overbrugging naar een volgende baan? Lees verder…

Uiteenlopende omstandigheden kunnen er voor zorgen dat we op onze scholen te maken hebben met tijdelijke vacatures voor diverse vakken. Het komt ook voor dat we een vacature hebben voor slechts enkele lessen in een vak. In zulke situaties zoeken we – soms zelfs last-minute – een vervanger.

Voor het invullen van een tijdelijke vacature hoeft je niet in het bezit te zijn van een onderwijsbevoegdheid. Wel vragen we relevante ervaring door bijvoorbeeld studierichting of werk.

Een onbevoegde invalkracht is maximaal één jaar in dienst en wordt beloond volgens schaal 7 van de CAO VO (bijlage 9).

Meer weten? Bekijk onze flyer ‘Vakken vullen of een vak geven‘.

Natuurlijk staan invalkrachten er niet alleen voor! Ze worden begeleid door ervaren docenten.

We nemen contact met je op zodra een tijdelijke vacature overeenkomt met jouw profiel.

Heb je interesse? Klik hier als je je gegevens wilt achterlaten om opgenomen te worden in onze invalpool


Van sollicitanten wordt verwacht dat zij grondslag en doel van de Stichting voor onderwijs op reformatorische grondslag (SORG) onderschrijven en lid zijn van de participerende kerkgenootschappen. Zie ook onze missie en visie.

Mijn kerkverband*
Christelijke Gereformeerde KerkenGereformeerde Gemeenten in Nederland en Noord-AmerikaGereformeerde Gemeenten in NederlandHersteld Hervormde KerkProtestantse Kerken in Nederland*(Vrije) Oud Gereformeerde Gemeenten (in Nederland)Anders, nl.
* (gemeenten die zich blijkens hun beleidsplan bijzonder gebonden weten aan Gods Woord en de Drie Formulieren van Enigheid)

Ik zou willen invallen bij de volgende vakken*
NederlandsEngelsDuitsFransWiskundeScheikundeNatuurkundeAardrijkskundeBiologieEconomieKlassieke talenMaatschappijleerZorg & WelzijnTechniek onderbouwBouwtechniekElektrotechniekInstallatietechniekVoertuigentechniek

Ik zou (ook) willen invallen bij zorgklassen.

Mijn CV*

Met het achterlaten van je gegevens stem je ermee in dat we je in de toekomst mogen benaderen voor een tijdelijke vacature. Je wordt dan eerst uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Je gegevens worden één jaar na inschrijving uit onze database verwijderd. Je ontvangt voor het verstrijken van deze termijn bericht van ons.

Klik hier om je gegevens direct uit onze database te laten verwijderen.

Wil je onze nieuwsbrief met algemene vacatures ontvangen? Schrijf je dan in op de vacaturepagina.

* = verplicht veld

Minder tonen