Informatieavond profielkeuze

De tweede klas is voor u en uw zoon of dochter een belangrijk jaar. Binnenkort zullen er beslissingen genomen moeten worden met betrekking tot het kiezen van een profiel en/of een vakkenpakket. Om u bij die keuzes behulpzaam te zijn nodigen wij u, samen met uw zoon/dochter, uit voor de voorlichtingsavond voor ouder(s) / verzorger(s) en leerlingen van het tweede leerjaar, die gehouden wordt op:

D.V. dinsdag 20 februari 2018 in het Van Lodenstein College, Zuiderinslag 1 te Hoevelaken.

Inloop vanaf 19:00 uur, aanvang 19:30 uur.

Naast algemene informatie over de leerwegen en de profielen is er op deze avond ruimschoots gelegenheid kennis te nemen van de inhoud van de mogelijkheden die onze school te bieden heeft.

Op deze avond volgt u, samen met uw zoon/dochter, een algemene voorlichting over (LOB in)de basis-/ kaderberoepsgerichte leerweg of de gemengde/ theoretische leerweg. Daarnaast kunt u via dit formulier aangeven over welke twee profielen u  een voorlichting wilt bijwonen.

Wij hopen dat de voorlichtingsavond bijdraagt tot een goede beeldvorming van de mogelijkheden die er op onze school zijn. Dat kan leiden tot een juiste keuze, wat voor de leerling toch mede bepalend is voor zijn / haar toekomst.