Algemeen

De mediatheek

De mediatheek is een professionele ruimte waar je tijdens vrije uren heerlijk zelfstandig kunt werken met alle informatiebronnen binnen handbereik. Er zijn 33 computers /laptops waarvan iedereen gebruik van mag maken. Ook kan er geprint worden.
Daarnaast hebben we een grote collectie boeken. Deze boeken kunnen gebruikt worden voor (literatuur)opdrachten en als naslagwerk voor werkstukken. In deze collectie bevinden zich ook honderden leesboeken om lekker te ontspannen. Onze catalogus is digitaal te raadplegen.Wil je onze catalogus raadplegen? Klik hier of download de Aura-app.
Bij de mediatheek kan een leerling ook terecht als hij een rekenmachine of geodriehoek vergeten is. Ook kunnen er spelletjes geleend worden.
De mediatheekmedewerkers helpen de leerlingen graag, ook als er vragen zijn. Kortom, de mediatheek is hét informatiecentrum van de school!

Locatiepanel

Het locatiepanel bestaat momenteel uit elf personen die alle leerlingen van de locatie Amersfoort vertegenwoordigen. Wij zetten ons in om de school nog beter te maken dan die nu al is! Dit doen we door regelmatig te vergaderen over dingen die we in en rond de school willen verbeteren. Op dit moment richten we ons op een gezelligere kantine en houden we ons met allerlei kleinere dingen bezig. Ideeën zijn altijd van harte welkom! Lever jouw idee in via locatiepanelamersfoort@sorg.onmicrosoft.com.
De volgende leerlingen zitten in het locatiepanel:
Maarten de Keijzer, 2VA
Wessel de Jong, 2VB
Arend Flier, 1KA
Brenda van Viegen, 3VA
Francine Hoogenhout, 5HE
Willem Wagteveld, 6VD
Robbert van Ettekoven, 4VC
Geeke Verbeek, 6VC
Hugo Polder, 3VC
Thirza Besselen, 4HA
Hanna van Garderen, 5VA

Algemeen