#Locatie Amersfoort

Gevraagd: vrijwilliger m/v

Gepubliceerd op 4 mei 2017

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger! Bent u op korte termijn beschikbaar? Er is een vacature voor de kantine waarbij de verkoop van consumpties en het contact met de leerlingen centraal staat.U moet denken aan een taak van twee vaste dagdelen per week. Een dagdeel bestaat uit ongeveer vier uur (10.00-14.00 uur) waarbij, indien nodig, u ook bereid bent in te vallen voor collega-vrijwilligers. Voor uw vrijwilligerswerk geven wij een vergoeding conform de voorwaarden bij de leeftijd van 23 jaar of ouder.
Enthousiast? Meer weten? Stuur uw reactie uiterlijk woensdag 10 mei D.V. naar PsM@vanlodenstein.nl, of neem telefonisch contact op met mevrouw M.H. Pas- van Zwetselaar, (085) 483 80 06. Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Scheikunde is leuk!

#Locatie Amersfoort

Scheikunde is leuk!

Gepubliceerd op 23 juni 2017

Tijdens de eerste les van dit schooljaar zijn de havo-3 leerlingen bij scheikunde gevraagd waar ze aan dachten bij het vak scheikunde. De meest voorkomende …

Meneer Van Dijk is 40 jaar getrouwd!

#Locatie Amersfoort

Meneer Van Dijk is 40 jaar getrouwd!

Gepubliceerd op 21 juni 2017

Onze teammanager van het vmbo, meneer Van Dijk, krijgt namens zijn team een ‘hap- en traparrangement’ aangeboden in verband met zijn 40-jarig huwelijksjubileum. Van harte gefeliciteerd!

Top 5 Rijksmuseum Geschiedenisleraar 2017 bekend

#Locatie Amersfoort

Top 5 Rijksmuseum Geschiedenisleraar 2017 bekend

Gepubliceerd op 16 juni 2017

En ja... In deze top 5 zit ook een docent van onze school. Mevrouw Kroon is genomineerd!! Wij zijn echt apetrots op deze prestatie. Klik …