Welkom op
locatie Amersfoort!

Rooster Magister

Bijbelrooster

 • Ochtend:
  2 Samuël 18:5-18
 • Zingen:
  Lofzang van Maria:5
 • Middag:
  2 Samuël 18:31-33

Over ons!

Het Van Lodenstein College, een reformatorische school voor voortgezet onderwijs. Het belangrijkste gebod dat wij hebben is wat de Heere Jezus ons gaf: God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Wie zijn wij, wat willen wij en wat doen wij? Wilt u meer weten, klik hier en lees dan verder ‘over ons’.

Kom jij naar onze school?

Zit jij in groep 8 en zoek je de school die bij jou past? We informeren je graag over de mogelijkheden van onze school. Een goede afsluiting van de basisschoolperiode gewenst en graag tot ziens! Wil je meer weten over het aanmelden voor onze school, klik dan hier.

Amersfoort

Doeners die denken!
Wij maken vaak de tweedeling tussen ‘doeners’ en ‘denkers’, tussen vmbo’ers enerzijds en havisten/vwo’ers anderzijds.  Zwart-witdenken scoort hierbij vaak hoog. Alsof je kunt handelen zonder denken en kunt denken zonder ooit iets te doen.  De ene leerling is meer praktisch ingesteld dan de andere. Dat is een feit. Een vmbo-leerling wil graag hard werken met zijn handen. Echter nooit zonder na te denken!
H.K. van Dijk
teammanager

Nieuws uit Congo

#Locatie Amersfoort

Nieuws uit Congo

Gepubliceerd op 16 februari 2017

Het Bijbelvertaalwerk in de Bira-taal is al van start gegaan. Een van de Nederlandse Bijbelvertalers is net teruggekomen van een bezoek aan de Bira-mensen. Zij…

Het ouderpanel online!

#Locatie Amersfoort

Het ouderpanel online!

Gepubliceerd op 13 februari 2017

Ook de locatie Amersfoort heeft een ouderpanel! We zijn blij met deze groep ouders die met ons mee gaat denken. Het ouderpanel vergadert drie keer…

Toetsweek 5 havo

#Locatie Amersfoort

Toetsweek 5 havo

 • Datum:
  20 februari 2017

Locatie Amersfoort

Utrechtseweg 228
3818 ET Amersfoort


Postbus 180
3800 AD Amersfoort


(085) 483 80 06

Bereken route Openbaar vervoer

Schoolpost

Schoolpost biedt u alle communicatie over excursies, verzuimregels, profielkeuzes, schoolvakken, examens en nog veel meer. Overzichtelijk gerangschikt en direct te downloaden zodat u altijd op de hoogte bent wat er op het programma staat in de klas van uw kind. Schoolpost is verdeeld in vier brievenbussen: algemeen (voor alle afdelingen), vmbo, havo en vwo.

Lees verder

Vervoer

Van Koog aan de Zaan tot aan Kootwijkerbroek. Onze leerlingen komen echt overal vandaan. Op de fiets, met de scooter, de bus of met de trein. De fietsen kunnen gestald worden in een groot fietsenhok, met een aparte afdeling voor E-bikes. Ook de scooters worden gestald in een apart gedeelte van het fietsenhok. Kom jij met de bus of trein naar school?

Lees verder

Je leert elke dag meer.

A. Heijboer

locatiemanager