Welkom op
locatie Amersfoort!

Rooster Magister

Bijbelrooster

 • Ochtend:
  Handelingen 8:26-40
 • Zingen:
  Psalm 87:3 en 4
 • Middag:
  Handelingen 16:11-15

Over ons!

Het Van Lodenstein College, een reformatorische school voor voortgezet onderwijs. Het belangrijkste gebod dat wij hebben is wat de Heere Jezus ons gaf: God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Wie zijn wij, wat willen wij en wat doen wij? Wilt u meer weten, klik hier en lees dan verder ‘over ons’.

Kom jij naar onze school?

Zit jij in groep 8 en zoek je de school die bij jou past? We informeren je graag over de mogelijkheden van onze school. Een goede afsluiting van de basisschoolperiode gewenst en graag tot ziens! Wil je meer weten over het aanmelden voor onze school, klik dan hier.

Amersfoort

Doeners die denken!
Wij maken vaak de tweedeling tussen ‘doeners’ en ‘denkers’, tussen vmbo’ers enerzijds en havisten/vwo’ers anderzijds.  Zwart-witdenken scoort hierbij vaak hoog. Alsof je kunt handelen zonder denken en kunt denken zonder ooit iets te doen.  De ene leerling is meer praktisch ingesteld dan de andere. Dat is een feit. Een vmbo-leerling wil graag hard werken met zijn handen. Echter nooit zonder na te denken!
H.K. van Dijk
teammanager

Musica di Lodo 2017

#Locatie Amersfoort

Musica di Lodo 2017

Gepubliceerd op 20 maart 2017

Op vrijdag 17 maart waren alle koren en orkesten van de locatie Amersfoort te horen tijdens een concert in de St. Joriskerk.  Het was weer…

Junior Speaking Contest

#Locatie Amersfoort

Junior Speaking Contest

Gepubliceerd op 13 maart 2017

Afgelopen donderdag (9 maart) hebben Matthijs de Leeuw (2VA) en Wendy Oosterbroek (3VA) meegedaan aan de regionale rondes van de Junior Speaking Contest voor TTO. Beide…

Deadline 5 havo en 6 vwo voor PO, MO, HA, toetsen enzovoort

#Locatie Amersfoort

Deadline 5 havo en 6 vwo voor PO, MO, HA, toetsen enzovoort

 • Datum:
  24 maart 2017

Locatie Amersfoort

Utrechtseweg 228
3818 ET Amersfoort


Postbus 180
3800 AD Amersfoort


(085) 483 80 06

Bereken route Openbaar vervoer

Schoolpost

Schoolpost biedt u alle communicatie over excursies, verzuimregels, profielkeuzes, schoolvakken, examens en nog veel meer. Overzichtelijk gerangschikt en direct te downloaden zodat u altijd op de hoogte bent wat er op het programma staat in de klas van uw kind. Schoolpost is verdeeld in vier brievenbussen: algemeen (voor alle afdelingen), vmbo, havo en vwo.

Lees verder

Vervoer

Van Koog aan de Zaan tot aan Kootwijkerbroek. Onze leerlingen komen echt overal vandaan. Op de fiets, met de scooter, de bus of met de trein. De fietsen kunnen gestald worden in een groot fietsenhok, met een aparte afdeling voor E-bikes. Ook de scooters worden gestald in een apart gedeelte van het fietsenhok. Kom jij met de bus of trein naar school?

Lees verder

Wij leren niet voor school, maar voor het leven.

Caroline Schimmel

leerling 4 vwo